ReferenceR

Vi har fået udført indtil nu 2 store opgave af Alex’ firma og begge gange har vi været yderst glade for og tilfredse med forløbet og kvaliteten. Ved den første opgave blev der ryddet den gamle beplantning og ny hæk langs to sider af haven blev plantet. I næste opgave fik vi rettet grundigt i skråningen langs haven og der blev lagt flotte granit skærver.

Alex og hans medarbejdere er meget kvalificerede, de kan altid give et godt råd i haven og de bruger deres kompetencer til at anbefale den bedste løsning der, hvor man selv kan være i tvivl. De er super flinke og arbejdsomme. Der bliver altid ryddet nøje op efter en opgave, så afslutningen bliver helt perfekt.

Det er en fornøjelse at komme hjem til sådan dejlig have I har lavet til os😊 Mange tak for det!  

-Julia Nielsen

 

“Alex er meget flink fyr og  udfører sine opgave meget ansvarligt. Han holder sine aftaler både i henhold til tid og opfyldning af hans løfter. Jeg har bedt ham om hjælp med udskiftning af krakkede fliser i vores ejendom. Alex gav realistisk pris og efter et kort besøg har udskifte gamle 17 fliser på en time. Det var fornøelse at se ham i arbejde:professionelt, kvalitetsbevidst, hurtigt.”

– Aleksandr Bondar

“I forbindelse med nybyg på Amagerstrand brugte vi Hoffmans anlæg & Service v. Alex Hoffman. Alex var meget åben og behagelig at samarbejde med inkl. hans folk. Hegnet som var 55m langt, og som går op til hele 4 forskellige naboer blev sat op på en uges tid og står nu idag flot og i god kvalitet. Jeg vil selv i fremtiden gøre brug af Alex og kan give mine varmeste anbefalinger til andre”

“Jeg benyttede Hoffamanns anlæg & service da jeg skulle have lavet græsplæne og fliseterrasse. Desuden blev der også opsat plankeværk rundt om grundet. Alt arbejde blev udført til aftalt tid og resultatet er rigtig fint.”

“Jeg kan derfor godt anbefale Alex og hans team til andre der skal have lavet lignende opgaver.”

Anders

“Flot stykke arbejde der blev udført af Alex og hans team. De kunne starte med kort varsel, samt til en rigtig god pris. Klar anbefaling herfra ! ”

– Sonny

“Vi kan varmt anbefale Alex Hofmann til lægning af fliser/indkørsel/plankeværk. Alt er lavet i top-kvalitet, til tiden og til vores absolutte fulde tilfredshed. Vi videregiver hermed vores bedste anbefalinger.”
– Sten og Lene Andersen 2300 København S

 

“Aleksander er en dygtig, stabil og konkurrencedygtig (i forhold til priser) gartner, som jeg kan anbefale 100%. Vi har været rigtig glade for hans hjælp i vores have. ”

– Henrik Kany

“’Vi er meget tilfredse med Alex og team og deres arbejde med at nedgravede en firkantet trampolin. Al jorden blev anvendt til at udjævne græsplænen og så nyt græs.

De er lynhurtige, høflige og dygtige – pris og leveringstid holder.  De hjalp ovenikøbet med at samle og nedsænke trampolinen. Vi har nu en ensartet jævn græsplæne med en flot trampolin og kan anbefale Alex og team…”

Nina Bay, Lyngby

 

 

“Vi er super glade for vores nye indkørsel samt alt have arbejde, som I har lavet hos os.😊☀️ Jeres medarbejdere er meget flinke og serviceminded.”

                                                                                                                                                       – Irina Rasmussen og Kim Jensen fra Farum

 

 

“Alex og hans mænd har lagt gårdspladsen foran mit hus om, herunder udvidet arealet, så der blev plads til diverse affaldsbeholdere mm. Det er gjort pænt og med fine afslutninger i kanterne, selv om Alex lidt ironisk omtaler løsningen som “Københavnerbelægning”. Holdet var hurtigt færdigt, også selv om mine planer blev ændret undervejs. “

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     – Magrethe

“Det var en positiv oplevelse at møde de søde og arbejdsomme unge mænd, Alex har i sit team… Vi er yderst tilfredse med det arbejde, de har udført for os.
Vi havde fået anbefalet Alex af vores nære familie, så vi var faktisk forudindtaget positivt indstillet over for Alex. Vi blev bestemt ikke skuffede. Udførelsen af arbejdet var yderst tilfredsstillende.
Alex Hoffmann’s Byggeservice er helt sikkert en virksomhed, vi vil anbefale til andre.”

                                                                                                                                                                                               – Lisa og Michael

“Jeg benyttede Hoffmann’s Anlæg og Service i forbindelse med, at vi lagde haven om. De gjorde et professionelt arbejde. Det hele forløb nemt og gnidningsfrit.”

                                                                                                                                                                                                                    – Annette Christiansen